Як повідомляється, OPPO працює над недорогим смартфоном OPPO A31 з номером моделі CPH2015. Раніше в грудні телефон CPP2015 OPPO був помічений в базі даних сінгапурської IMDA і індонезійської сертифікаційної платформи. IMDA повідомила, що телефон CPH2015 буде продаватися в Сінгапурі як OPPO A31.

OPPO A31, gizchina

Знімки досвідченого зразка смартфона OPPO A31 показали, що він обладнаний невеликим надрізом. З лівого боку пристрою розташовані кнопки регулювання гучності, а з правого боку - кнопка живлення. На нижній стороні телефону є 3,5-мм аудіороз'єм, порт microUSB 2.0 і зовнішній динамік. Дивно, але компанія вирішила залишити можливість користуватися звичайними навушниками, що велика рідкість, особливо в 2020 році.

OPPO A31, gizchina

Деякі схеми, знайдені в документах FCC, показують, що OPPO A31 має вертикально розташовану систему з потрійною камерою на задній панелі. Датчик відбитків пальців також доступний на задній панелі пристрою.

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.