Оскільки бізнес смартфонів йде не дуже добре для китайського виробника телефонів - Smartisan, компанія явно вирішила присвятити себе виробництву аксесуарів. Одним з них є новітній блок живлення Smartisan 20000mAh, який тільки що надійшов у продаж на платформі Jingdong.

Новий Power Bank поставляється з смугастим корпусом і досить елегантним виглядом. За словами бренду, пристрій також досить міцне і виготовлено з вогнестійкого ПК + АБС-пластику.

SMARTISAN 20000MAH POWER BANK, gizchina

В блоці живлення Smartisan використовуються високоякісні батареї високої щільності Lishen загальною ємністю 20000 маг; поряд з функцією безпеки з 8 факторами.

Що стосується функціональності, банк живлення оснащений трьома портами USB. До них відносяться два USB Type-As і один USB Type-C; всі з яких можуть бути використані для зарядки інших пристроїв. Тим не менше, тільки USB-порт типу C може використовуватися для зарядки самого блоку живлення і може видавати максимальну потужність 45 Вт.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

SMARTISAN 20000MAH POWER BANK, gizchina

За новинку просять аж 36 доларів, а от з датою виходу поки нічого не ясно.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.