Попередні замовлення на Sony PlayStation 5 стануть доступні в березні 2020 року. Про це повідомив в твіттері відомий інсайдер PSErebus. Схоже, геймерам залишилося чекати зовсім небагато, якщо врахувати, що новий Xbox з'явиться теж в 2020 році. За даними інсайдера, поставки почнуться з Північної Америки в листопаді наступного року. Коштувати приставка на цьому ринку буде 499 доларів США, що досить дешево, якщо врахувати, що раніше інсайдери назвали цінник в 1000 доларів.

Європейський реліз консолі Sony відбудеться майже синхронно з американським. Так само в кінці 2020 року повинен вийти конкурент PlayStation 5 – консоль Xbox Series X.

Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.