На Huawei великий вплив зробив заборону США і його обмеження. Тим не менш, фірма не показує ніяких ознак слабкості. Фактично, заборона змусила компанію поринути в розробку альтернативи, яка роблять її набагато більш сильною і незалежною компанією. Повідомляється, що Huawei активно співпрацює з індійськими розробниками для створення альтернатив для найпопулярніших додатків Google.

Huawei, фото foreignpolicy

Чарльз Пен, генеральний директор Huawei і Honor India, повідомив: “У нас є власна HMS, і ми намагаємося створити мобільну екосистему. Більшість ключових додатків, таких як навігація, оплата, ігри і обмін повідомленнями будуть готові до кінця грудня”. Схоже, компанія все ж хоче відмовитися від сервісів Google, і зробить це в найкоротші терміни.

Huawei Nova 6, gizchina

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.