Очікується, що Huawei представить свої наступні флагманські смартфони, P40 і P40 Pro, на початку наступного року. Також інсайдери показали дизайн пристрою і його основні характеристики.

Раніше повідомлялося, що були розкриті, принаймні, деякі з ключових технічних характеристик Huawei P40 Pro, включаючи 6,57-дюймовий 2-дюймовий вигнутий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і два отвори для двох фронтальних. Також інсайдери додали, що телефон отримає чіпсет Kirin 990 SoC, а ось акумулятор буде графеновым на 5500 маг. Можливо, це продовжить час роботи смартфона, або ж зменшить час підзарядки.

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще