Компанія Xiaomi анонсувала нову функція ОС MIUI. По суті, функція є новим календарем навчальних програм, який призначений для вчителів, студентів та викладачів і по суті виконує функції розкладу і планувальника.

MIUI 11, gizchina

Крім цього, календар навчальних програм Сяо AI скоро буде підтримувати функцію обміну. Простим натисканням кнопки ви можете поділитися заздалегідь запланованим розкладом з усіма групами, що значно спрощує планування. Крім того, кожен може імпортувати ваше загальне розклад, і інформація про це автоматично імпортується разом з оригіналом.

Він також синхронізується зі стандартним календарем Xiaomi MIUI і Negative Screen. У майбутньому очікується подальша підтримка та інтеграція з іншими додатками MIUI.

Xiaomi Mijia Translation Machine

Популярні новини зараз

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.