Суббренд Xiaomi Pocophone, званий Poco в Індії, дебютував у серпні минулого року з Pocophone F1. Смартфон був хітом, так як він йшов з флагманськими характеристиками за чудовою ціною.

Шанувальники і ЗМІ очікували наступника Pocophone F1 в цьому році. Були навіть чутки про те, що Xiaomi привезе кілька модифікацій Poco F2 в Індії, але цього не сталося.

Pocophone F2

Ми досі не знаємо, коли саме Pocophone випустить свій наступний смартфон, але керівник компанії Елвін Це сказав, що ми почуємо про них більше в наступному році. Це говорить про те, що ми можемо побачити їх наступний флагман в 2020 році, який, швидше за все, буде називатися Pocophone F2.

Pocophone поки не розкриває ніяких подробиць про F2, але ми очікуємо почути про це в найближчі тижні.

Популярні новини зараз

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Pocophone F2

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.