Новий космічний корабель Boeing, CST-100 Starliner, благополучно парашютировал на Землю в неділю, приземляючись на надувних подушках безпеки до світанку на ракетному полігоні “Білі піски” у Нью-Мексико.

Безпечне і, здавалося б, бездоганне повернення капсули, на борту якої не було людей, забезпечило оптимістичне завершення місії, яка вважається невдалою з-за проблем з годинником, а космічний корабель виснажив своє паливо. Запланована стикування на Міжнародній космічній станції була скасована, і капсула повернулася через два дні перебування на орбіті.

“Це не відповідало плану у всіх відносинах, на які ми сподівалися. Але також вірно і те, що ми отримали багато корисної інформації, щоб ми могли продовжувати домагатися значного прогресу”, - повідомили в NASA.

NASA назвала дату кінця світу

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.