Нещодавно повідомлялося, що Samsung звернулася в EUIPO (Європейське відомство інтелектуальної власності) за двома новими товарними знаками програмного забезпечення, а саме Samsung Mobile View і Samsung My Album. Обидва з них будуть використовуватися для поліпшення взаємодії між смартфонами і телевізорами.

SAMSUNG новий патент, gizchina

Як вказує джерело, Mobile View можна використовувати для підключення телевізора і мобільного пристрою для прийому/передачі і обробки/відображення даних, тексту, зображень, аудіо-та інших файлів. Крім того, він буде проектувати зображення з мобільного пристрою на екран телевізора. В даний час додаток Samsung SmartThings вже може відображати вміст смартфона на телевізорі. Але Mobile View розширить функції, щоб надати користувачам більше можливостей. Аналогічно, Samsung My Album використовується для відображення фотографій з мобільних пристроїв в користувальницькому макеті на екрані телевізора.

SAMSUNG новий патент, gizchina

Нагадаємо, що компанія Samsung готує до виходу черговий флагманський Galaxy Note 10 Lite. Смартфон вже засвітився в мережі, а представлять його вже на початку 2020 року.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Швеції показали незвичайну автобусну зупинку, яка буде сигналізувати з допомогою різних звуків про наближення автобуса, який їздить по певному маршруту.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон. Назріває конкуренція з Huawei і Samsung на ринку гнучких смартфонів.