JBL представила унікальні навушники: нові JBL Reflect Eternal. Ця модель оснащена сонячною панеллю, вбудованої в каркас, що дозволяє заряджати навушники протягом дня. Компанія просто хоче мінімізувати кількість зарядок від розетки.

Звичайні бездротові навушники оснащені вбудованим акумулятором, який заряджається за допомогою USB-кабелю (або бездротової зарядки, у деяких випадках). JBL Reflect Eternal також підтримує USB-зарядку - 15 хвилин, проведених при підключенні, забезпечують дві години часу відтворення.

JBL Reflect Eternal, slachgear

JBL стверджує, що 1,5 години часу, проведеного на відкритому повітрі, забезпечують 68 годин часу відтворення. Як і з будь-яким сонячним пристроєм, непрямий сонячне світло і штучне освітлення призведуть до зниження швидкості зарядки, але JBL каже, що технологія, яку він використовує, спеціально розроблена для збору енергії від непрямого освітлення.

Відмінний гаджет, якщо врахувати, що на даний момент він коштує 99 доларів.

Популярні новини зараз

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Показати ще

JBL Reflect Eternal, pocket lint

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.