Камери Huawei завжди були відмінною рисою їх смартфонів, і вони завжди сповнені незвичайних нових функцій і технологій. Однак на цей раз аналітик Tianfeng International Чі Мінг Го (Ming Chi Guo) сообищл, що у майбутнього Huawei P40 Pro буде новий телеоб'єктив з перископом, що забезпечує 10-кратний оптичний зум.

Huawei P40 Pro, gizmochina

Це величезне поліпшення порівняно з телеоб'єктивом перископа Huawei P30 Pro, який управляє тільки 5-кратним оптичним зумом і 10-кратним гібридним зумом. У повідомленні прогнозується, що нові моделі Huawei будуть в основному використовувати ці нові телеоб'єктиви з перископом, включаючи Huawei P40, Пристрої End Nova, висококласні пристрої Honor і наступний флагман Huawei Mate.

Huawei P40 Pro, gizmochina

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.