Хоча iPhone 11 був випущений не так давно, багато користувачів вже з нетерпінням чекають наступного покоління iPhone. Ми говоримо не тільки про iPhone 12, але і про довгоочікуваний iPhone SE2. У зв'язку з цим сьогодні у нас є кілька свіжих рендерів, заснованих на те, що ми знаємо про наступному iPhone SE2.

IPHONE SE2, gizchina

Рендери взяті з сервісу Youtube. Як ми можемо бачити на зображеннях, iPhone SE 2 знову демонструє більш грубий дизайн оригінального iPhone SE з плоскою металевою рамою і без вигнутих рамок.

Переходячи до задньої частини телефону, тут ми маємо дуже схожий дизайн з iPhone 11; з прямокутним модулем камери. Між тим об'ємні рокери знову мають округлий дизайн.

IPHONE SE2, gizchina

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Що стосується специфікацій, попередні чутки припускають, що iPhone SE2 буде використовувати 4,7-дюймовий РК-екран; чіпсетом буде той же A13, що і iPhone 11. Він також підтримує тільки підключення 4G, оснащений 3 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X, 64 ГБ / 128 ГБ флеш-пам'яті NAND і не підтримує 3D Touch.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.