Facebook не хоче, щоб його обладнання, таке як Oculus або окуляри доповненої реальності залежало від сервісів Google, тому що вони покладаються на операційну систему Android. Саме тому Facebook доручив Марку Луковскому, співавтору Microsoft Windows NT, створити соціальну мережу з нуля, як повідомляє Алекс Хіт з The Information. Для ясності, додатка для смартфонів Facebook залишаться доступними на Android.

Facebook

“Ми дійсно хочемо переконатися, що у наступного покоління є місце для нас”, - говорить віце-президент Facebook з апаратним засобам Ендрю Бозу Босуорт.

Facebook

Перейшовши на свою власну ОС, Facebook зможе отримати більше свободи для взаємодії в соціальних мережах - і, ми сподіваємося, від конфіденційності - вглиб своїх пристроїв. Facebook повідомляє TechCrunch, що основна увага в цій роботі приділяється тому, що потрібно для окулярів AR. Він вивчає усі варіанти прямо зараз, включаючи потенційне партнерство з іншими компаніями або створення власної ОС спеціально для доповненої реальності.

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.