Китайський промисловий гігант Huawei з усіх сил намагається зберегти бізнес смартфонів. Очікувалося, що після заборони США з'являться величезний проблеми у корпорації. Бізнес Huawei в області смартфонів йде непогано, і він активно наганяє Samsung. Згідно з повідомленням, на нещодавній внутрішньої конференції Huawei генеральний директор Юй Чэндун повідомив, що світові поставки смартфонів Huawei в цьому році складуть близько 230 мільйонів одиниць.

Huawei, фото foreignpolicy

Варто відзначити, що більше місяця тому офіційні представники Huawei оголосила, що поставки смартфонів по всьому світу перевищили 200 мільйонів одиниць.

“Ми можемо зібрати 230 мільйонів одиниць за весь рік. Фактична цифра буде залежати від показників за останній місяць. Apple тепер позаду нас”, - повідомив Юй Чэндун.

Huawei, ITC.ua

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала нову технологію, яку впровадять у новенький iPhone 12 2020 року. Мова йде про сканер відбитків пальців, який запровадять під сам екран, як це вже роблять китайські виробники.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали перші живі фото довгоочікуваного Samsung Galaxy Fold 2.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia представила новий кнопковий телефон, який здивує своєю вартістю, так і можливостями.