Redmi 8 був офіційно випущений тільки в жовтні, і, тим не менш, очевидно, що Redmi 9 скоро з'явиться на ринку.

Згідно з новим слуху, Redmi 9 буде представлений на початку наступного року і буде працювати на ще не анонсований чіпсеті MediaTek Helio G70. Правда, про характеристики цього чіпсета поки немає ніяких даних.

Redmi 9, gsmarena

Redmi Note 8 Pro використовує G90T, в той час як Redmi 8 йде з Snapdragon 439. Ще невідомо, як Redmi 9 просунеться з точки зору продуктивності в порівнянні зі своїми попередниками.

Redmi 8

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Redmi 9 також отримає 6,6-дюймовий дисплей з вирізом для камери, який збільшено з 6,22-дюймової панелі Redmi 8. Модель початкового рівня буде мати 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ пам'яті, в порівнянні з 3/32 ГБ в порівнянні з попередником.

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.