Не секрет, що зовсім недавно компанія Microsoft показала, якою буде нова консоль Xbox Series X. Втім, експерти вже порівняли її з головним конкурентом - PlayStation 5.

Xbox Series X
Microsoft

І Xbox Series X, і PlayStation 5 будуть працювати на однаковій потужності: грати в ігри зі 120 кадрів в секунду з роздільною здатністю 4K і навіть грати в ігри з роздільною здатністю 8K. Консолі також включають в себе “трасування променів”, тому що обидві консолі отримають топові процесори і відеокарти.

Sony PlayStation 5

Попередні консолі працювали на дивно слабких чіпах, але Xbox Series X і PlayStation 5 працюють на чіпах, які геймери ПК використовують у своїх сучасних, потужних ігрових комп'ютерах.

Популярні новини зараз

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft вирішила здивувати публіку, змінивши дизайн легендарної Windows 10. Зміни стосуються тільки зовнішнього вигляду інтерфейсу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила розумну розетку для дому з цінником в 11 доларів. Розетка вміє управляти іншими розумними гаджетами для дому за допомогою бездротової мережі.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Начинку від Mac Pro продають за 1200 доларів, у той час як окремо компоненти сторонніх магазинах продають за 300 доларів.