Повні специфікації все ще знаходяться в стадії розробки, але Microsoft запропонувала кілька цікавих порівнянь.

Глава Xbox Філ Спенсер говорить, що Series X буде в чотири рази потужніше, ніж Xbox One X, надаючи “більше занурення, більше досліджень і більше деталей”, з великим акцентом на скорочення часу завантаження.

Xbox Series X
Microsoft

Спенсер сказав Gamespot: “Ми хотіли суттєво оновити базову консоль Xbox One. Тому нова консоль вісім разів перевищує потужність графічного процесора Xbox One і в два рази Xbox One X”.

CPU (Computer Processing Unit) може в чотири рази збільшити потужність процесора в прототипі Project Scarlett. Порівняно з восьмиъядерным процесором Xbox One 1,75 ГГц або восьмиъядерным процесором One X 2,3 ГГц, восьмиъядерный процесор AMD Zen 2 з тактовою частотою 3,6 ГГц повинен поліпшити всі аспекти роботи ігор.

Популярні новини зараз

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Xbox One

Під капотом ховається маса нових технологій, включаючи пам'ять GDDR6 і твердотільні накопичувачі наступного покоління, які, як кажуть, в 40 разів перевершують продуктивність сучасних твердотільних накопичувачів.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.