Google припинила видачу ліцензій на нові моделі телефонів Android, що продаються в Туреччині, що означає, що вони не зможуть постачати свої послуги. Нагадаємо, що регулятор країни оштрафував Google на 93 мільйони лір (17,4 мільйона доларів) за порушення законодавства про конкуренцію. Хоча Google відреагував внесенням змін у свої угоди з діловими партнерами, регулятор країни, як повідомляється, був незадоволений тим, що вони як і раніше не дозволяють вносити зміни в пошукову систему за замовчуванням для телефонів.

Встановлення Google Chrome, web-city.org

В заяві Google йдеться, що воно повідомило своїм діловим партнерам, що не буде схвалювати запити на ліцензування нових телефонів Android для турецького ринку. Це означає, що вони не отримають доступ до Google Play Store або додаткам, таким як Gmail і YouTube. Однак Google пояснив, що рішення не вплине на існуючі моделі пристроїв і буде доступно для покупки.

Google

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.