7-річній британській дівчинці приписують порятунок життя її матері з допомогою СЛР після того, як вони навчилися виконувати екстрену процедуру, переглядаючи відео на YouTube.

Раннім листопадовим ранком Джессіка Кіндер дивилася святковий фільм “Грінч”, коли її мати, 32-річна Бекі Грін, раптово впала в непритомність.

Беки Грін, і її 7-річна донька Джесіка Кіндер, foxnews

Дівчинка діяла швидко, використовуючи телефон своєї матері, щоб зателефонувати співробітникам служби швидкої допомоги, і швидко почала КПП.

Мама двох дітей була терміново доставлена в місцеву лікарню, і пізніше їй був поставлений діагноз епілепсія.

Популярні новини зараз

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

Показати ще

“Коли я зрозуміла, що сталося, я запитала її: “Як ти дізналася, що робити?”, Вона відповіла мені: “Я бачила, як хтось робить це на YouTube”. “Я не могла в це повірити”, - повідомила мати юної рятівниці.

Беки Грін, і її 7-річна донька Джесіка Кіндер, foxnews

“Їй подобається дивитися відео, і я знаю, що вона сприймає все досить добре, але я поняття не мала, що вона дивилася відео про СЛР”, - продовжила Грін.

Нагадаємо, що в NASA знайшли оптимальне місце для колонізації Марса. Тепер вчені знаю, де знаходяться поклади льоду, так що знайти воду на Марсі не складе труднощів першим колонізаторам.

Як повідомляв Знай.uа, майбутній флагман Samsung Galaxy S11 показали публіці на нових рендерах. Варто відзначити величезну камеру, яку розмістили у верхньому кутку.

Також Знай.uа писав, що шпалери для робочого столу вивести з ладу новий смартфон від Xiaomi. Власник гаджета повідомляє, що смартфон почав мимовільно перезавантажуватися.