З роками Sony стала одним з міфічних брендів в секторі смартфонів. Продажі смартфонів компанії з тріском провалилися. Поява Xperia 1 на ринку не принесло хороших результатів на рівні продажів, і Xperia 2 пішла по тому ж шляху. Тим не менш, японський гігант хоче продовжувати спроби з Xperia 3, який повинен точно здивувати публіку.

Sony Xperia 3, gizchina

Трохи менше місяця тому перші деталі про Xperia 3 з'явилися в мережі. Тепер на Geekbench з'явилися результати тестування начинки гаджета.

Sony Xperia 3, gizchina

У цьому разі підкреслюється поява передбачуваної Sony Xperia 3, яка буде поставлятися з чіпсетом Snapdragon 865 як база харчування і 12 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, цей пристрій також буде мати Android 10 в якості операційної системи.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.