Смартфон Mi Note 10 від Xiaomi вже випущений в Європі і Китаї як Mi CC9 Pro. Тепер компанія готова запустити телефон, який є першим в світі з 108-мегапіксельною камерою в Індії.

Redmi Note 8

Раніше компанія дратувала поява смартфона Mi Note 10 на індійському ринку за допомогою соцмереж. Повідомляється, що смартфон з'явиться у продажу вже в січні 2020 року.

Якщо смартфон з'явиться на ринку, Mi Note 10 стане найдорожчим смартфоном компанії на індійському ринку. За останні кілька років Xiaomi зосередилася на сегменті початкового і середнього рівня на індійському ринку і припинила продаж преміальних пристроїв в Індії.

Втім, компанії нічого не варто повернути на ринок смартфони дорогого сегмента.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Redmi Note 8 Pro

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.