Apple нарешті пояснила причину проблеми конфіденційності з новими моделями iPhone 11 і iPhone 11 Pro щодо відстеження місця розташування. Після того, як експерт з безпеки Брайан Кребс повідомив, що останні айфони запитують дані про місцезнаходження, навіть коли користувач увімкнув відповідні параметри конфіденційності, щоб уникнути обміну цією інформацією, Apple тепер повідомляє TechCrunch, що винуватцем є його нова технологія. Як заявляє TechCrunch, компанія заявляє, що надасть спосіб відключити цей процес в найближчому оновленні.

“Широкополосна технологія - це стандартна галузева технологія, і на неї розповсюджуються міжнародні нормативні вимоги, що вимагають її відключення в певних місцях”, - заявив представник Apple в заяві TechCrunch. “IOS використовує Location Services, щоб допомогти визначити, чи знаходиться iPhone в цих заборонених місцях, щоб відключити сверхширокополосный доступ і дотримуватися правил”. Втім, звучить переконливо. Будемо сподіватися, що компанія не зливає дані стороннім компаніям.

iPhone 11

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.