Xiaomi тільки що представила багатофункціональний пристрій, який можна використовувати як ліхтарик, настільної лампи і навіть в якості джерела живлення в екстрених випадках.

Згідно з офіційними джерелами, це унікальний пристрій являє собою компактний продукт з кількома датчиками, який забезпечує кілька корисних функцій. Він оснащений подвійними фотодатчиками, які дозволяють йому відключати і включати при русі користувача поруч.

Девайс від Xiaomi, gizmochina

Багатофункціональний пристрій живиться від 2600 мАч літій-іонного акумулятора. З офіційних зображень видно, що пристрій використовується різними способами.

Він може бути використаний в якості настінного світильника і може бути встановлений в будь-якому місці.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Девайс від Xiaomi, gizmochina

В якості простого зарядного пристрою для зарядки смартфонів і інших електронних гаджетів, що буде особливо корисно в екстрених випадках.

Пристрій також можна використовувати на столі в якості настільної лампи. За девайс попросять близько 17 доларів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.