Черговий смартфон Xiaomi знову вибухнув. За словами Сун Юйцзе, телефон, який він купив для свого батька і використовував більше 3 місяців, “мимовільно запалав” під час використання.

XIAOMI REDMI NOTE 7 PRO, gizchina

Згідно з повідомленням, телефон лежав на ковдрі, а батько використовував його для відтворення відео. Його сон був раптово перерваний запахом чогось гарячого. На щастя, вдалося уникнути катастрофи, і батько покупця відбувся невеликими опіками.

Компанія вже відповів Xiaomi заявляє, що цей інцидент викликаний зовнішніми причинами і не пов'язаний з якістю смартфона.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.