Компанія Xiaomi представила розумну електричну ліжко Xiaomi Youpin.

Звучить дуже круто, але виглядає вона ще крутіше.

XIAOMI YOUPIN MULTIFUNCTIONAL SMART ELECTRIC BED, gizchina

Лежачи на розумній ліжка, просто натискайте кнопки або виголошуєте голосові команди, і електрична ліжко може повільно підніматися в потрібне положення. Матрац буде приймати необхідну форму.

Спати, читати, дивитися телевізор, грати в ігри - це все можна робити не встаючи з ліжка. Багатофункціональна інтелектуальна електрична ліжко Xiaomi Youpin оснащена високоякісними двигунами, які дозволяють користувачам управляти формою.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

XIAOMI YOUPIN MULTIFUNCTIONAL SMART ELECTRIC BED, gizchina

Виробник гарантує безперебійну роботу протягом 10 років. Ця багатофункціональна і зручна розумна електрична ліжко стоїть 1999 юанів (280 $).

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.