iPhone 11 став оптимальним смартфоном Apple в цьому році - він коштує набагато дешевше про-моделей, але пропонує такий же швидкий процесор і круту камеру. На старті він коштував 20 тисяч гривень, а зараз ціна вже впала до позначки в 18 тисяч гривень. Втім, смартфон і без цього користується популярністю, так як його характеристики не набагато гірше флагманських моделей.

iPhone 11

Смартфон отримав топовий процесор Apple A13, другу ширококутну камеру і кілька кольорів корпусу. Він працює швидко, автономності вистачить на цілий день, а оновлення будуть виходити ще багато років.

iPhone 11

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.