Xiaomi продовжує розширювати асортимент не тільки цифрової електроніки, але і корисних побутових пристроїв. Тепер китайці показали публіці нереально круту бритву для особи.

Бритва Xiaomi, 4pda

Xiaomi Mijia Electric Razor S500 отримала три рухомі бриючі головки з двошаровими лезами. Повідомляється, що начинкою є японський мотор, який здатний змінювати навантаження автоматично. Фішкою моделі став невеликий дисплей, розміщений на ручці приладу. Він демонструє залишок заряду вбудованого акумулятора і нагадує про необхідність очищення блоку головок. Звучить круто, якщо врахувати, що девайси компанії користуються величезною популярністю.

Для заряджання використовується порт USB Type-C, прихований під гумовою заглушкою. Правда, скільки бритва здатна працювати без підзарядки - не повідомляється.

Бритва Xiaomi, 4pda

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

У продаж Xiaomi Mijia Electric Razor S500 надійде вже 20 листопада за ціною $28.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.