Студія Sony Music, яка займається записом звуків, може почати грати більш серйозну роль в ексклюзивних іграх для майбутньої ігрової приставки Sony PlayStation 5, що виллється в ще більші обмеження по саундтрекам. Схоже, PS5 вже не так сильно порадує майбутніх користувачів, і ось чому.

Про новий етап співробітництва між Sony PlayStation і Sony Music розповіло тематичне видання Rolling Stone з посиланням на власних інформаторів.

За даними джерела, в спробі досягти своєї мрії-концепції One Sony, компанія Sony скористається майбутнім запуском Death Stranding як “важливого випробування збільшення творчого співробітництва між PlayStation і Sony Music Group перед запуском консолі PlayStation 5 в 2020 році”. Для летсплейщиков таке рішення зашкодить переглядами, так як YouTube відключить монетизацію, якщо авторські твори будуть використовуватися під час відео.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Втім, для решти користувачів це чудова новина, так як усіма улюблені пісні можуть з'явитися в іграх, причому цілком легально.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.