Британський портал Carwow вирішив порівняти в гонці по прямой чотири різних пікапа Ford F150 Raptor, Ranger Raptor, Mercedes X-Class і Volkswagen Amarok. Ролик, присвячений гонці, був опублікований на YouTube-каналі видання. І хоча може здатися , що відмінностей між величезними пікапами не так вже й багато, під капотом у них абсолютно різні двигуни, а також начинка і характеристики.

Mercedes X-Class, який брав участь в гонці, оснащений 3-літровим дизельним двигуном V6, здатним видавати 258 кінських сил і 550 Нм крутного моменту. Пікап VW Amarok також обладнаний 3-літровим дизельним V6 — з 258 л. с. і при цьому 580 Нм крутного моменту. Range Raptor оснащений 2-літровим “дизелем” — з віддачею 211 л. с. і 500 Нм крутного моменту. Пікап F-150 Raptor ж використовує 6,2-літровий V8, здатний видавати 411 к. с. і 585 Нм крутного моменту. Правда, щоб дізнатися, хто краще, доведеться переглянути весь ролик до кінця, який цілком собі цікавий.

Машини порівняли в гонці при старті з місця, в заїзді при старті приблизно за 80 кілометрів на годину, а також у випробуванні на гальмування.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.