Відомо, що в місті Штутгарті (Німеччина) відбувся дебютний демонстраційний політ двомісного таксі-волокоптера. Про це тестування повідомив технічний директор компанії Volocopter Хендрік Ян Бьоленс.

Так, виробник даного творіння розраховує, що в майбутньому волокоптер зможе літати в автономному режимі.

Також за даними DW, цей апарат знаходився в повітрі біля музею Mercedes-Benz близько 4 хвилин, він працює на електродвигуні, а їм керував пілот на землі, пасажирів у кабіні волокоптера не було.

Глава компанії Volocopter Флоріан Ройтер дуже сподівається отримати дозвіл на використання цих апаратів в якості таксі через 2−3 роки.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що для коронації імператора Нарухіто компанія Toyota зробила єдиний у своєму роді автомобіль на базі седана Century.

Як повідомляв портал Знай.ua, український пенсіонер створив свій електромобіль. Здавалося б, що купівля електрокара - це велика трата коштів, але Василь зумів заощадити на цьому.

Також портал Знай.ua писав, що у Японії створили будинки здатні на кілька сантиметрів підніматися над поверхнею землі. Таке винахід особливо важливий для країни, де часто виникають землетруси.