Завдяки Google Maps в американському штаті Флорида вдалося знайти рештки чоловіка, який зник безвісти майже 22 роки тому.

Сталося це наприкінці серпня. Мешканець міста Веллінгтон Баррі Фей отримав телефонний дзвінок від сусідки, яка розповіла, що її колишній чоловік помітив автомобіль у ставку за будинком Фея, коли розглядав супутникові знімки у Google Maps.

Чоловік одразу ж зателефонував колишній власниці будинку, щоб спитати, чи знає вона про автівку. За словами Фея, вона повністю спантеличена. Тоді він вирішив зателефонувати до поліції.

Після свого приїзду правоохоронці підтвердили, що у ставку був транспортний засіб. Після процедури вилучення автівки з водойми усередині був знайдений скелет.

Тіло відправили на судово-медичну експертизу, яка показала, що рештки належать Вільяму Молдту, який зник 7 листопада 1997 року. Майже 22 роки тому Молдт зателефонував своїй дівчині, щоб повідомити, що їде додому після вечірки у нічному клубі.Після того дзвінка про нього нічого не знали і не чули.

У місці, де знайшли тіло хлопця, понад двадцять років будували житло і там ще ніхто не жив. Тому поліція сумнівається, в тому чи реально буде дізнатись, як Вільям Молдт та його машина опинилися у ставку.

Напомним, ранее Почему вомбаты испражняются кубиками: "выдающимся" ученым вручили Шнобелевскую премию-2019

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Как сообщал портал "Знай.ua" Роботы порабощают мир: украинскую сцену едет "захватывать" необычная рок-группа из Германии

Также "Знай.ua" писал, что В "Укрзализныце" показали обновленный плацкарт: цены такие, что лучше пешком