Xiaomi Mi Band 4, як і раніше користується популярністю. Однак, обмежений функціонал може відштовхнути покупців. Ці програми допоможуть вам користуватися трекером на повну.

Tools & Mi Band. Додаток для більш точного налаштування повідомлень, наприклад, за допомогою нього можна вказати, від кого отримувати повідомлення, а від кого ні. Це стосується не тільки телефонної книги, але і популярних месенджерів. Зручна штука, якщо врахувати, наскільки сильно месенджери увірвалися в наше життя.

Mi Band 2 Music&Camera Control. Програма для налаштування кнопки годин. 1-2-3-кратному натискання можна привласнити функції перемикання пісень, паузи і знімка. Функціонал на цьому закінчується.

Find Mi Band. Це програма для пошуку втрачених годин.

Популярні новини зараз

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Mi Band Maps. Програма виводить на екран Mi Band і Amazfit напрямок руху та відстань до пункту призначення з Google-карт. Дуже зручно, якщо ви рухаєтеся пішки, або на велосипеді.

Notify & Fitness for Mi Band.Універсальний інструмент, який включає в себе функції попередніх додатків і може замінити утиліту Mi Fit.

Відзначимо, що всі програми безкоштовні і доступні на Android-смартфонах.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.