Мета у Volkswagen амбітна - перетворити свій новий EV найпопулярніший електромобіль у світі. Мабуть, в компанії прагнуть у своєрідній манері повторити успіх таких грандів, як VW Golf і Beetle. Втім, новий електрокар компанії виглядає дуже цікаво, якщо врахувати, що він призначений для молодої аудиторії.

Серійний VW ID.3 у всій красі покажуть на Франкфуртському автосалоні наступного тижня. До того моменту ми бачили новинку тільки в камуфляжі, який, тим не менш, приховує не так вже й багато. Втім, хотілося б побачити автомобіль зі всіх сторін.

Тепер автовиробник показав електромобіль без камуфляжу, конкретніше - його задній лівий ліхтар. Впевнені, що правий виглядає так само.

У будь-якому випадку, ми дуже чекаємо цю амбітну машину. Новий електромобіль Фольксваген запропонують у трьох модифікаціях в діапазоні запасу ходу 330-550 км. Базовий варіант обійдеться приблизно в 30 тис євро, що не так вже й багато, якщо порівняти з цінами на Tesla.

Популярні новини зараз

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.