Відомий бренд спортивного одягу та взуття Puma представив під час виставки IFA 2019 свої перші розумні годинники, створені спільно з Fossil Group.

Розробка знакового для бренду Puma аксесуара зайняла близько року. У Puma вирішили не морочитися над ім'ям і назвали новинку просто Smartwatch. Звичайно ж, в гаджеті робиться акцент на спорт і активний відпочинок.

Годинники отримали круглий екран AMOLED з діагоналлю 1,19 дюйма і одну велику кнопку (на її поверхні вигравіруваний логотип компанії) на 44-мм (єдиний розмір) алюмінієвому корпусі. Що стосується апаратної начинки, служить платформою SoC Qualcomm Snapdragon Wear 3100, а програмної Google Wear OS. Обсяги оперативноъ пам'яті і вбудованою флеш-пам'яті складають звичні для моделей Wear OS 512 МБ і 4 ГБ відповідно.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Звичайно ж, у годиннику є і NFC-чіп, а також GPS і інші сучасних датчики швидкості, пульсу, і так далі.

Девайс з'явиться у продажу вже в листопаді цього року, а ось ціна буде кусатися - 275 доларів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.