Активна аудиторія Google Chrome налічує більше двох мільярдів чоловік по всьому світу. Втім, для Google це означає, що з появою нової загрози користувачам необхідно максимально швидко її усунути. І цей раз не був винятком.

Нова уразливість була виявлена в движку Blink, на базі якого працює Google Chrome. Вона відкривала шкідливим сайтам можливість встановлювати на вразливі комп'ютери під управлінням macOS, Windows, Linux і Chrome OS вірусні програми. Звичайно ж, цей шкідливий код дозволяв красти дані користувачів без їх відома. Не виключено, що і грошові кошти опинилися під загрозою.

Згідно з офіційною інформацією, до теперішнього моменту не було зафіксовано жодного випадку експлуатації уразливості, а тому Google рекомендує не переживати, а просто встановити останнє оновлення безпеки. З допомогою оновлення компанія змогла позбавити користувачів від вразливості.

Популярні новини зараз

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.