В історії Lamborghini до 2019 року не було серійних гібридних автомобілів, але тепер і легендарний бренд увійшов в число компаній, що випускають бензо-електричні модифікації. Первістком серед гібридів став лімітований суперкар Sian, побудований на базі серійного Lamborghini Aventador SVJ. Тепреь і компанія може сміливо заявити, що починає піклуватися про екологію.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Від Aventador SVJ запозичене полноуправляемое шасі з повним приводом і адаптивною підвіскою, але кузов повністю новий.

Популярні новини зараз

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Фішкою вигляду машини стали висувне антикрило і елементи активної аеродинаміки - дефлектори системи охолодження зроблені з матеріалу, який реагує на температуру вихлопу і поступово, при нагріванні, сильніше відкривають вентиляційні отвори в задній частині кузова. Втім, інакше компанія робити не вміє, і цей автомобіль точно буде коштувати нереальних грошей.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потужність 6,5-літрового V12 була збільшена до 785 л. с. і ще 34 к. с. видає вбудований в 7-ступеневу роботизовану коробку передач електромотор, що живиться від 48-вольтової мережі.

На жаль, про дальність ходу на електродвигуні немає ніяких даних, але разом вони видають більше 800 кінських сил.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.