Гучний скандал з “дизельгейтом” зіпсував репутацію дизельних двигунів концерну VAG у світі, але при цьому помітно підвищив їх популярність в Україні. Втім, компанія готова виправитися, і випустить інноваційну технологію, яка дозволить зменшити кількість шкідливих газів в атмосферу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під капотом Volkswagen Golf восьмого покоління з'явиться дволітровий мотор TDI Evo з технологією twin dosing, яка зробить двигун на 80% “чистіше” попередника і без проблем дозволить вписатися в суворі эконормы Euro-6d. Втім, вірити цьому поки рано, так як компанія вже попадалася на заниженні показників выкидов газів.

Популярні новини зараз

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У новій системі очищення використовується не один, а відразу два SCR-каталізатора, в які впорскується рідина AdBlue. Каталізатори розташовані послідовно, що дозволяє домогтися більш якісної обробки вихлопів. Звучить цікаво, залишилося лише дізнатися, як сильно вплине нова технологія ціни на авто.

Першими приміряють новий 150-сильний дизель оновлений Passat і “восьмий” Golf, дебют якого відбудеться через декілька днів на моторшоу у Франкфурті.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.