Компанія BMW випустила купе-кросовер X6, який покритий спеціальною фарбою, що поглинає 99 відсотків світла. Це покриття на сьогоднішній день є самим чорним на планеті. Втім, таке задоволення не з дешевих, і звичайна фарба явно буде дешевше.

Нові фотографії BMW X6 2020 року опубліковані напередодні публічного дебюту кросовера, який відбудеться на автосалоні у Франкфурті у вересні. Його ключовий родзинкою є покриття Vantablack VBx2. Речовина поглинає більше 99 відсотків видимого світла, що робить його самим чорним в світі. Втім, поки невідомо, як фарба буде себе вести в реальності. Можливо, вона буде залучати птахів, або ж пил, подряпини будуть дуже виділятися на тлі цього чорного кольору.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ідея авторів полягала в тому, щоб створити максимально приховану від очей модель. Замість того, щоб використовувати камуфляж або додаткові панелі, цей неймовірно темний колір повинен ускладнити розпізнавання стилю кросовера.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.