Головний ворог будь-якого гаджета - додатки, енергоефективність яких далека від досконалості. Одним з таких марнотратників визнаний браузер, але Microsoft вдалося вирішити проблеми з “ненажерливістю” движка Blink, який використовується у всіх Chromium-браузерах. Схоже, компанія приготувала справжній сюрприз власникам старих ПК, у яких навіть з браузером є деякі проблеми.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У відповідь Google тут же випустила нову збірку Chrome Canary, в якій примусове кешування відключено. Саме воно і використовує величезну кількість оперативної пам'яті комп'ютера, яка в свою чергу впливає на роботу ПК. Таке ж рішення прийняли і в Microsoft, доопрацювавши тестову версію Edge. У збірці Edge 78.0.256.0 в настройках браузера можна відключити пункт “Кешувати потокове мультимедіа на диск”.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У теорії, це дозволить збільшити автономність ноутбука, так і швидкість роботи теж значно підвищиться.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.