Google продовжує додавати підтримку темної теми в свої сервіси і додатки. Черговим ПО, отримали Dark Mode, стало Google Pay. Тепер популярний сервіс для безконтактної оплати послуг від пошуковика обзавівся новим дизайном, який йде тільки на користь.

Що цікаво, додаток не має функцію ручного перемикання на темну тему - воно переходить на неї автоматично, якщо користувач вибрав спільну темну тему в налаштуваннях смартфона. Це означає, що система буде самостійно переходити на режим при необхідності, так що не варто забувати про його включення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому поки оновлення лише почало поширюватися, так що ця функція доступна малій кількості користувачів. Втім, як завжди, можна завантажити APK і не чекати. У даному випадку йдеться про версії програми v2.96.264233179.

Популярні новини зараз

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Показати ще

Що стосується дизайну, він не змінився - додаток виглядає так само, тільки тепер увесь фон чорний.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.