За останні роки YouTube перестав бути звичайним “складом” відеороликів. Своїми можливостями для спілкування він багато в чому нагадує соціальну мережу - але саме одну з таких “непрофільних” функцій, що завоювала популярність серед користувачів, керівництво хостингу несподівано вирішив відключити. До речі, у Google часто закривають сервіси, і деякі з них відверто провальні.

Функція прямого обміну повідомленнями між користувачами Youtube з'явилася ще два роки тому. Але незабаром така можливість зникне - відповідно до публікації в розділі технічної підтримки сервісу, це відбудеться вже 18 вересня. Тепер же компанія хоче слідувати новим концептом, який дозволить обговорювати відео прямо під самим відео-матеріалом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з численних коментарів до новини, багато користувачів не в захваті від нової політики сервісу. Втім, Google вже готова закрити сервіс, але після закриття з'явиться оновлення програми.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.