Черговий удар по репутації загрожує і без того оповитою проблемами Tesla. Як виявилося тепер виною всьому саме якість автомобілів, які на сьогоднішній день коштують чималих грошей.

Німецька прокатна контора NextMove, уклавши контракт на поставку 100 Tesla Model 3 на загальну суму 5,5 млн дол, залишилася незадоволена якістю електромобілів. Тепер договір недійсний, і непохитність сторін у вирішенні питань свідчить про малу ймовірність відновлення співпраці. Втім, все може дійти до суду, і Tesla доведеться відповідати за якість автомобілів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними компанії, перші 15 автомобілів, які доставили NextMove володіли дефектами начебто проблем з фарбуванням, несправної проводкою, пошкодженої приладовою панеллю, конденсатом в фарах і багатьма іншими дефектами. Звичайно ж, це сильно вплине на репутацію компанії, так і на фінансовий стан.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.