Як і слід було очікувати, на першому місці рейтингу найбільш потужних смартфонів виявився ASUS ROG Phone 2, який експерти визнали кращим для відеоігор. На другому місці розташувався OnePlus 7 Pro, тоді як трійку лідерів замкнув Samsung Galaxy S10. Правда, цінники на них сильно відрізняються. До того ж, в рейтинг велике значення має оптимізація системи, при якій процесор працює по-різному.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На шостій позиції опинився Nubia Red Magic 3, а от сьому сходинку рейтингу належать Huawei Mate 20X. Восьме місце зайняте Huawei Honor Play, який володіє оптимальною витратою енергії батареї і продуктивності.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На передостанньому місці опинився Pocophone F1 від Xiaomi, тоді як десятку замкнув Redmi K20 Pro від тієї ж самої китайської корпорації Xiaomi. Зазначимо, що їх продуктивність відмінно підходить для мобільного геймінгу, а у половини з учасників списку є водяне охолодження, що дозволить уникнути нагріву смартфона під час гри. Така фішка дозволить збільшити комфорт.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.