Apple приділяє велике значення оновленням своїх операційних систем і здавна прищеплює це ж почуття своїм користувачам. Втім, цього разу щось пішло не так, і одна з вразливостей, яка з'явилася в останньому оновленні iOS 12 дозволила хакерам зламати всю систему. Тепер користувачі можуть встановити на телефон зламану ОС, яка дасть величезну перевагу. Звичайно, на користь Apple це не піде.

Виконати джейлбрейк iOS 12.4 стало можливо за випадковою уразливості, яку Apple вже усунула в одному з попередніх оновлень. Хакери з команди pwn20wnd скористалися цим і випустили інструмент злому Unc0ver, що експлуатує ту саму пролом операційної системи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новина про те, що iOS 12.4 офіційно вразлива і може бути зламана, стала значущою подією для всієї галузі, тому що в останні роки поняття джейлбрейка практично перестало існувати з-за високого рівня безпеки iOS. Однак, ми не рекомендуємо встановлювати “хакерську” iOS 12, так як вона може вивести смартфон з ладу.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.