Компанія Tesla заявила про запуск сервісу оренди сонячних панелей Rent Solar для дахів житлових будинків. Послуга буде коштувати 50 доларів в місяць, говориться на сайті Tesla. Враховуючи, скільки енергії сонячні панелі можуть заощадити, це вигідну пропозицію, від якого не варто відмовлятися.

За цю ціну клієнти отримають сонячні панелі та обладнання до них. Також у вартість входить інсталяція, технічна підтримка та обслуговування панелей. Це означає, що користувачеві потрібно лише заплатити 50 доларів, і отримувати вигоду від використання, а компанія все зробить за вас, включаючи ремонт і установку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Tesla запропонувала три варіанти сонячних електросистем – на 3,8 кВт, 7,6 кВт і 11,4 кВт.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Якщо клієнт захоче забрати або встановити менші панелі, йому треба заплатити компанії 1500 доларів. У Tesla зазначили, що не будуть отримувати від цього прибутку, а тільки покривати витрати.

Будемо сподіватися, що сервіс стане доступним і для жителів України.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.