Автовиробник Bugatti представив нову модель авто - гіперкар Centodieci.

Як випливає з назви новинки, автомобіль віддає данину пам'яті Bugatti EB110 - суперкару, проведеному в період 1991-95 років у кількості 139 примірників. Власне, про родинні зв'язки говорить не тільки ім'я, але і дизайн. Правда, тепер зовнішній вигляд авто “підігнаний” під сучасні стандарти, але схожість між цими примірниками все ще є, і його можна помітити.

Зверніть увагу на горизонтальні близько посаджені фари, характерні повітрозабірники з п'яти круглих отворів і відоме оформлення задніх ліхтарів, які в новому автомобілі простираються на всю ширину корми.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Що стосується характеристик, то тут повний набір. Тут той же W16 об'ємом 8 л, що використовується в Chiron, потужністю 1479 л. с. (1600 Нм). В оригіналі розгін до 100 км/год займає всього 2,4 с, а максимальна швидкість досягає 420 км/ч.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.