Китайська компанія Huawei заявила про колаборації з брендом Swarovski, в рамках якої з'явиться нова версія флагманського смартфона Pro P30. Вона буде ексклюзивно продаватися в ОАЕ. Судячи з усього, китайська компанія хоче захопити ринок ОАЕ. Правда, наворочена версія не буде працювати на території України.

Комплект Limited Edition буде включати пристрій P30 Pro в кольорі Pearl White, а також чохол Glamourous, покритий кристалами Swarovski. В іншому характеристики смартфона залишилися колишніми: 6,47-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, 8-ядерний чіпсет Kirin 980, потрійна основна камера з головним сенсором на 40 Мп і акумулятор ємністю 4200 маг. Правда, цінник сильно здивує користувачів, так як він набагато вище, якщо порівнювати зі звичайною моделлю.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нова версія з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ ПЗУ з'явиться в магазинах Huawei з 8 серпня 700 доларів. До того ж, чохол з камінчиками можна придбати додатково за 135 доларів.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Крім цього, виробник анонсував випуск смартфона в новому чорному кольорі корпусу.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.