Незважаючи на високу оцінку камери OnePlus 7 Pro за версією DxOMark, не всі користувачі флагманського апарату погодилися з експертами авторитетного ресурсу. Повідомляється, що інші експерти виявили в камері смартфона купу помилок, та й сама оцінка смартфона за дивним критеріям змусила компанію прокоментувати ситуацію самостійно.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

OnePlus 7 Pro отримав потрійний камеру з основним 48-мегапіксельним сенсором Sony і допоміжними датчиками з ультраширокоугольной і перископной оптикою. У рейтингу DxOMark модель набрала 111 балів і посіла друге місце в топі камерофонів. У свою чергу, багато користувачі поскаржилися на проблеми при зйомці і визнали рейтинг пристрою завищеними.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте, глава компанії повідомив, що DxOMark тільки починає розвиватися, і для більш точної і об'єктивної оцінки потрібно більше часу і досвіду.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.