нині найбільш сучасним спортивним браслетом на ринку є Xiaomi Mi Band 4, проте вже в наступному році в продаж надійде його наступник, який обіцяє стати краще в усіх відношеннях, як з точки зору функціональних можливостей, так і щодо зовнішнього вигляду.

Це дає нам зрозуміти, що в 2020 році вийде новий браслет під назвою Xiaomi Mi Band 5, який точно шокує користувачів своїм функціоналом.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спочатку зайнятися його розробкою планувалося тільки в четвертому кварталі 2019 року, але величезний попит на подібні наручні гаджети призвів до того, що його створення почалося вже зараз, тоді як він повинен вийти в червні 2020 року. Відомо, що Xiaomi Mi Band 5 зможе порадувати всіх покупців великим 1,2-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, а дисплей звичайно ж буде кольоровим, тому що тепер ніяк інакше бути просто не може. За захист матриці відповідатиме загартоване скло, що володіє при цьому олеофобним покриттям. Враховуючи, як конкуренти створюють свої смарт-браслети, користувачі точно отримають сенсорний екран, та ще й кольоровий. Правда, це вплине на автономність роботи.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.