Одночасно зі смартфонами серії Honor 9X і фітнес-браслетом Honor Band 5 на сьогоднішній презентації в Китаї був анонсований і ноутбук Honor MagicBook Pro. Дана новинка виконана в повноекранному дизайні, площу екрану займає 90% поверхні дисплейного блоку. Сам по собі гаджет виглядає футуристично, навіть екран виділяється серед конкурентів мінімальними рамками.

Що стосується внутрішніх компонентів системи, то ноутбук Honor MagicBook Pro містить процесор Intel 8-го покоління (Core i5 або Core i7-8565U), який забезпечує приріст продуктивності на 40% в порівнянні з попередником. Чіп доповнено оперативною пам'яттю об'ємом 8 ГБ твердотілим накопичувачем ємністю 512 ГБ і дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX250.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше на ринок надійде конфігурація для більш вимогливих користувачів, яка буде включати 16 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті та накопичувач ємністю 1 ТБ. Звичайно, ціни вас приємно здивують. За таку начинку з вас попросять близько 800 - 900 доларів, що не може не радувати. Топовий ноутбук буде продаватися за адекватною ціною, чого не скажеш про ноутбуках від яблучної корпорації.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp незабаром з'явиться на кнопкових телефонів. Правда, далеко не на всіх. Практично всі телефони підтримують від KaiOS, яка дозволяє запускати більшість популярних додатків. І якщо раніше телефони почали підтримувати YouTube, то в цей раз черга дійшла і до месенджера. Всі основні функції на сьогоднішній день доступні для кожного користувача.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung розлютила фанатів гнучким смартфоном Galaxy Fold. В черговий раз компанія так і не змогла виправити всі помилки смартфона. Відомо, що через кілька днів експлуатації цей смартфон почав виходити з ладу. Після цього компанія вирішила переробити смартфон, але по сьогоднішній день не вдалося представити хороший продукт.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple оновила ОС для старих смартфонів і планшетів. Тепер власники iPhone 4 і iPhone 5 можуть оновитися до актуальної версії.